مطالب مرتبط:
 بارش یک متری برف در منطقه سربیژن 
ارتفاع 20 سانتی متری برف در همدان/ پیش بینی کاهش دما تا منفی 10 درجه
ببینید/ برف 50 سانتی متری در کاشان!
فرماندار رودبار خبر داد:بارش 20 سانتی متری برف در شاه شهیدان
بارش مداوم 10 ساعته برف در این منطقه؛ بلاگرها فیلم و عکس بارندگی ها را به شکل بی سابقه ای منتشر می کنند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 آذر 1404 ساعت 08:302025-12-19اجتماعي

 بارش یک متری برف در منطقه سربیژن کرمان


تاکنون خسارت گسترده ای در سطح استان کرمان گزارش نشده است - تاکنون خسارت گسترده ای در سطح استان کرمان گزارش نشده است به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان ، آب گرفتگی در کهنوج و قطع برق راین و مسدود شدن محور فاریاب–کهنوج از سمت کلکسورک هم بوده است.

هم زمان با ادامه بارش های سنگین برف و باران در استان کرمان، مدیرکل مدیریت بحران استان از مسدود شدن چند محور مواصلاتی، آب گرفتگی معابر شهری کهنوج و قطع برق در راین خبر داد و گفت: وضعیت برخی روستاها همچنان در حال رصد است.

غلامرضا نژادخالقی، صبح جمعه 28 آذرماه در تشریح آخرین وضعیت استان گفت: در پی بارش های اخیر، راه سربیژن به طور کامل مسدود شده و محور فاریاب–کهنوج از سمت کلکسورک نیز امکان تردد ندارد.

وی گفت مسیر جایگزین برای تردد خودروها از فاریاب به سمت گلدسته پیش بینی شده و رفت وآمد به کهنوج از این مسیر انجام می شود.

ودر شهرستان های فاریاب و ارزوییه، برخی روستاها در معرض خطر قرار دارند.

وی افزود: سطح آب در داخل شهر کهنوج بالا آمده و مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده است.

تاکنون خسارت گسترده ای در سطح استان گزارش نشده است .


برچسب ها: استان کرمان - کهنوج - استان - کرمان - فاریاب - مدیرکل مدیریت بحران - مسدود شدن
آخرین اخبار سرویس:

 بارش یک متری برف در منطقه سربیژن کرمان

 بارش یک متری برف در منطقه سربیژن کرمان